TRT 5. Geleceğin İletişimcileri Yarışması

Kamu yayıncılığı bilinciyle yapılan yayınlarla, 1927 yılından günümüze kadar ses, müzik ve görüntü olarak büyük bir birikime sahip olan Kurumumuz, samimiyetle ve tüm gerçekliği ile bu birikimi paylaşma ve ülkemizin kültür varlığına katkıda bulunma çabasındadır. 2015 yılında "Gençlere önem vermek geleceğe önem vermektir" ilkesiyle yola çıkan "TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması" değerli katkılarınızla,farkındalık yaratarak yayıncılıkta kalitenin arttırılmasını, yarının iletişimcileri olacak üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamında yapacakları çalışmaları teşvik etmeyi ve deneyimlerin paylaşıldığı bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır. Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı ve İnternet Yayıncılığı ana dallarında, ülkemizin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC'deki üniversitelerde iletişim alanında eğitim gören lisans öğrencilerinin, 2018-2019 öğretim yılı içinde hazırladıkları Türkçe eserlerle katılabildiği yarışmada ödül tutarları; birinciler için 5.000 TL, ikinciler için 4.000 TL ve üçüncüler için 3.000 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı Bligi için: www.trtgeleceginiletisimcileri.com